Når man må luke med motorsag…

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Da står det dårlig til. Mannfolket meldte om isskraping på bilen i morges. Det var vel det sparket jeg trengte for å komme meg ut og plante de siste stakkarne som har ventet forgjeves i hele sommer på at det skal slutte å regne. Nå er det en deilig høstdag – godt og varmt. Men hagen er et sørgelig syn . Frodig, kan man kanskje trøste seg med. Noen gode forslag til hva jeg kan gjøre med svartsurbærene?

5 tanker om “Når man må luke med motorsag…

  1. Det er rene parkanlegget du har! 🙂
    Svartsurbærene: jeg flyttet fra dem. Umulig å få bort.

  2. Jeg synes busken er veldig fin, jeg. Og den står i utkanten av hagen. Min far (etter råd fra gartneriet som solgte den!!!) hadde planta den i en plantekasse på terrassen. Flotte høstfarger, fine bær – og det sies det skal gå an å lage noe godt av dem.

  3. Jeg har hørt rykter om at svartsurbær egner seg godt til gelekoking, men at en bør blande med f eks solbær. Verdt å prøve hvis du har rikelig forekomst, kanskje.

  4. Synes du har det helt fint jeg, frodig og vakker hage. Svartsurbær har jeg ingen erfaring med, men har lest at de kan brukes til saft og at det er supersunt.

  5. Hehe, det ser bedre ut på bilder enn i virkeligheten. Og jeg kan takke selve strukturen og størrelsen på hagen for at det ikke ser aldeles håpløst ut uansett villniss. Store trær og gode proporsjoner forsvinner ikke. Og jeg har jo ikke tatt bilde av de ALLER verste partiene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *