Kylling i karri igjen

image
Jeg lagde dette for ikke lenge siden, etter egen oppfinnelse – og gjorde det igjen i dag. Det var ganske så godt, og anbefales som rask hverdagsmiddag. Sett på ris. Dersom du har kyllingfilet, stek denne først. Jeg hadde frosne, ferdigstekte kyllinglår i dag, og la dem til tining i varmt vann, siden vi glemte å ta dem opp i dag tidlig. Litt olje eller smør i panna, og ha i krydder. 2 ts sterk karri, i ts ingefær,1 ts cummin, 1 ts tandoori masala, 1 ts gurkemeie og en finhakket rød chili. Når det begynner å lukte godt, hakk en løk og ha i, 2-3 hvitløksfedd og surr til passe blankt og litt gyldent. Hadde i kjøttet – det kan man sikkert gjøre om man stekte det først også. Lot det stå på svak varme til det var igjen ca 5 min av risens koketid. Hadde oppi 2 Granny Smith skåret i små terninger og en rød paprika i små terninger. Freste litt, og tømte i en boks kokosmelk. Nammenam. Akkurat passe sterkt i dag.
Og jeg kom til å tenke på Eddie Skoller… “lots of wice and curry…if you hurry”

sånn helt malapropos den lille språkdiskusjonen på facebook i dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *