Dagens middag – hot stuff…

image

 

Indiske krydder varmes i panna til det begynner å lukte godt. Karri, koriander, kanel, gurkemeie, og tandoorimix (det siste er sikkert juks…) Tilsett smør, og rør evt inn litt karripasta, og fres hvitløk (3 fedd i dag) og fersk chili. Tilsett kjøtt – rester fra helgas kylling. Blir fire middager av den til oss to…

image

 

løk…

image

 

paprika

image

 

sukkererter…

image

image

 

En boks økologisk kokosmelk. Matyoghurt funker også. Kok opp. Smak. Er den for tam, tilsett mer chili og karri. Står det stikkflammer ut gjennom øra på deg, forsøk med litt honning eller fløte. Rett før servering tilsetter jeg et eple eller annen frukt i biter. Jeg liker det bedre enn chutney ved siden av. Er det for tynt, tilsett litt maisenna. Heller det enn å la det stå og koke. Grønnsakene skal være sprø.

image

 

Kokt ris til. Nam. Naanbrødet er ferdigkjøpt, men det er egentlig ingen sak å lage dem selv.

image

2 tanker om “Dagens middag – hot stuff…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *