Brødrene Prices farserte bestemødre

Riktignok helt ikke etter deres anvisning, og jeg lagde bare auberginer, ikke flere typer grønnsaker. Men dette er sunn og god mat. Først skrella jeg innmaten ut av to auberginer og finhakket det jeg skrapte ut.

 
wpid-20140527_162326.jpg

 

image

Freste et par sjalottløk og to hvitløksbåter i panna, tilsatte aubergineinnmaten og en finhakket pølse av typen krydret pølse av svin og lam. Når passe stekt, tilsatte jeg ca 1 ss tomatpure og en boks hakkede tomater. Surra en stund…

image
Lot det så kjøle litt i en bolle, tilsatte ca halvdelen av en pose mozzarella (Rema 1000) litt “rasp”, to egg og litt stjerneanis, muskat, salt og pepper.

image

Fylte i de uthulede auberginene, strødde rikelig mozzarella og parmesan på toppen, 25 min på 200 grader i ovnen, deretter 5 min på gratineringsprogram.
image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *