Falstaff


dagens rose

hadde en lekker knupp i dag.
Tok med en ekstra Frühlingsduft også, nå går det ubønnhørlig mot slutten, men håper hufsa holder seg unna en stund til – det ble jo noen ekstraomganger i fjor, mener jeg å huske. Det er mange roser som står med svære knipper av knupper i hvertfall.

0 tanker om “Falstaff

  1. Falstaff er en flott rose med en vakker farge. Her har det dessverre blitt dårlig med blomstring i år siden jeg flyttet den i mai, men neste år… 🙂

  2. Godt at min dobbelposting er slettet. 🙂 Nettverkstrøbbel kan gi seg rare utfall. Og jeg fikk ikke fullført innlegget skikkelig. Det jeg ville sagt var i tillegg at Frühlingsduft også har funnet det for godt å blomstre flott igjen. Nå ser det også endelig ut til at den finner seg til rette her i hagen etter noen heller magre år. 😀

  3. Kjempefin, jeg har den også. Den så ubegripelig jevnt fylt, og så dufter den helt herlig :-). Min(e) står også med mange knopper nå, håper det holder seg mildt lenge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *