Klarnet opp mot kvelden…

Og fyring har ikke vært aktuelt i dag.
Så det er nok en forbedring. Da været ble levelig i dag, gikk jeg ut og klipte ned og spadde opp den ene alpeklematisen som gror over lysthuset mitt. Med litt tungt hjerte, den er jo fin, men ikke noe spesielt, liksom. Og jeg har jo to spennede viticella-klematiser som jeg kjøpte på Ringstad her om dagen… Dessuten holdt den på å kvele både det ene og det andre av naboer. Spadde opp noen kuletistler med det samme jeg holdt på, og saxifraga rotundifolia ble også oppspadd, delt og flytte til rosebedet. Plutselig var det mer innsyn i lysthuset enn det har vært på lenge, men ikke på langt nær slik det var i begynnelsen. Klipte dessuten vekk alt som var i ferd med å gro INN i lysthuset, det skal jo tross alt være plass til folk der, hehe. Det duftet nydelig der ute, den kaprifolen som vokser på lysthuset blomstrer seinere enn den vanlige lonicera caprifolium som jeg har på terrassen, den er for lengst ferdig. Kanskje blir det bedre vær nå som fellesferien er slutt? Det var i alle fall ikke mulig å få gjort noe med vinduet i dag, alle har ferie til om mandagen…

2 tanker om “Klarnet opp mot kvelden…

  1. Her klarnet det også utover dagen:-) Men vinden hang litt for lenge igjen til at det ble helt behagelig.

  2. Ja kulden begynte da jeg tok ferie og mandag jobber jeg igjen så nå er jeg virkelig spent på om varmen kommer tilbake!

    Har et slags clematisprosjekt i år, og geranium- har kjøpt inn mange sorter her oppe i Gdalen og er spent på hvordan det går!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *