AU

clipped from www.nrk.no
Spiker i fingeren (Foto: Sykehuset i Vestfold)
  blog it

Spikerpistoler er farlige greier. Nøyaktig samme type skade hadde jeg på legevakta for en tid tilbake.
Men jeg ga da stakkaren bedøvelse før jeg trakk ut spikeren, og pasienten min så ingen grunn til å kontakte NRK =))
Men vondt gjorde det sikkert…
MOtorisert redskap bør behandles med forsiktighet…

0 comments for “AU

 1. Mari
  19/02/2009 at 18:42

  Så akkurat det der på NRK. Heftige greier! Broren min er snekker og klarte å skyte hånda fast til en vegg… Hørt sånt kløneri? De hadde visst veldig moro med det på jobben da de foreslo at han skulle surre en dorull rundt hånda og springe inn på legevakta. Han og var heldig og det ble bare et kjøttsår. Bra han tok det med godt humør.

 2. Gry
  19/02/2009 at 18:50

  Au, au, au. Glad jeg ikke er lege, jeg tror jeg hadde kommet til å besvime hadde jeg sett noe slikt.

 3. hildeG
  19/02/2009 at 19:03

  Vi ser mye morsomt på legevakta, ja. Men takke meg til sånt som dette framfor kompliserte, psykiatriske problemstillinger. Denslags burde ikke behandles av tilfeldig forbipasserende doktorer hvis det kan unngås…

 4. Mariann S
  19/02/2009 at 19:28

  Uff uff.
  Sonen min skaut en 4-toms gjennom tommelen i læretida si som snekker.
  Heldigvis rett over beinet 🙂
  Han tok røntgen før dei trakk ut spikeren i tilfelle den satt i beinet.

 5. Anita
  19/02/2009 at 19:42

  Jeg husker en småskremmende film hvor drapsmannen brukte spikerpistol. Kommer aldri innenfor veggene her. Uha.

 6. Sine
  19/02/2009 at 19:48

  Jeg så ikke innslaget, men går denne spikeren gjennom tre fingre???

 7. Charlotte
  19/02/2009 at 19:54

  Fytti…..

 8. hildeG
  19/02/2009 at 20:17

  Skal man dømme ut fra røntgenbildet, så har denne uheldige snekkeren spikret sammen to fingre. Mulig spikeren også går litt inn i ringfingeren, men jeg tror egentlig ikke det – siden det er såpass avstand mellom langfingeren og ringfingeren. Du ser jo ikke det på bare en røntgenprojeksjon.

 9. Maiblomst
  19/02/2009 at 21:54

  Eg har ein far og to brødre i tømreryrket, så det der var ikkje så ukjent. Far har to historier om spikerpistol som kjem i reprise innimellom. :-D, og bror min kunne fortelje at dersom du skrudde ein skrue i fingeren, gjekk det fint å skru den ut om du gjorde det med det same. (hadde han erfart) Au! Eg held meg langt unna!!

Legg inn en kommentar