Rydding og garderobegjennomgang

Rydding er IKKE det festligste jeg vet. Derfor har klærne mine en tendens til å havne i hauger på soverommet, selv om jeg er den lykkelige innehaver av et vaskeekte «walk-in closet». Med speil.
Men et slikt rom er jo et greit sted å slenge rot inni…
Det er jo egentlig for galt å bruke en så nydelig dag til kjedelige, huslige sysler, men jeg kjenner meg selv så godt at jeg vet at jeg bør slå til når jeg får ånden over meg.
Så nå har jeg kasta to digre søppelsekker med avlagte klær. En med «brukbare», som kan gå til gjenvinning, og en med helt håpløse, ødelagte, misfargede etc. Enda er det mer igjen, men det begynner å ligne noe der inne.
Det beste av det hele er jo at jeg har funnet igjen opptil flere saker og ting som jeg har lett etter i månedsvis, beskyldt avkommet for å ha stukket av med og vært generelt fortvilt over å ha mistet.
Laderen til videokameraet for eksempel.
Nå står fredagspizzaen i ovnen og og jeg har åpnet en grønn boks. Vel fortjent.

PS
En nyttig ting til har jeg bedrevet: Min ene datter ble så misunnelig på den søte lille Asus’en at hun bestilte maken. Da passet jeg på å bestille ekstra RAM til min. Pakken kom i dag, har skiftet ut RAM-brikken med en dobbelt så stor en. Det kan anbefales – nå går det en god del fortere, ja.

0 comments for “Rydding og garderobegjennomgang

 1. Anonymous
  27/02/2009 at 20:31

  Mykje kjekkare å gjere reint enn å rydde! 😀
  Maiblomst

 2. Ellea
  27/02/2009 at 22:28

  Ååååå så misunnelig jeg er! Jeg har alltid drømt om et walk in………

 3. hildeG
  28/02/2009 at 07:52

  Sånne jobber er kjedelige. Men du verden så deilig når de er gjort. Får ta resten i dag. Og kanskje prøve å få tatt en tur ut i det nydelige været.

 4. Sigrid
  28/02/2009 at 08:51

  Gubben lurer også på mere Ram i ASUSen. Hvor mye hadde du og hvor mye kjøpte du? Var det verdt pengene?

 5. hildeG
  28/02/2009 at 09:33

  Den hadde 1 GB ram, nå har den 2. Kostet 189 kr og det var det verd. Det er bare plass til en brikke, så den måtte byttes ut.

Legg inn en kommentar