Dagens middag – lettvinn lørdagskos for en

image

 

Det ble ikke pizza i dag heller. Hvilket skammelig brudd på en tredveårig tradisjon. Var ute og handla i dag og syns disse rekene så farlig gode ut. Det var de også. Tilbehøret er enkelt, som dere ser – og tilberedningen er minimal. Fort går det også. Selv om man selvsagt må beregne tid til å tine rekene om man kjøper frosne. Hjemmelaget majones etter Gordons metode: 1 helt egg oppi bamixkoppen. 1 ss hvitvinseddik, 1 ts sennep. Hvit pepper etter smak. Fyll begeret ca 2/3 fullt med god olje (uten altfor mye smak mao). Fres. Ferdig. Nam.

I min barndom var det alltid kakao med krem og påsmurte rundstykker på lørdag. Og så kanskje noe småvarmt om kvelden. Hver onsdag var det alltid suppe og pannekaker. Pizza hadde jo ingen utenfor Italia hørt om den gangen. Her i heimen har det alltid vært pizza hver fredag. Men ikke denne uka. Hvordan er det hos deg? Har du faste ukedager for mat?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *