Slår nok et slag for suppe uten pose

By  | 07/11/2013 | 2 Comments | Filed under: mat

Det er verken farlig eller vanskelig. Her i huset har det ikke forekommet en posesuppe siden 2011, og det tror jeg er bra. I dag lagde jeg kyllingsuppe. Dette er den fjerde middagen vi har av denne Stangekyllingen. Selv om den er dyrere enn kreka fra Prior, (kosta 219 kr), så er ikke det verst for fire middager til to personer.
Suppe fra bunnen er LETT. Det tar ikke lang tid heller. Start med noen suppegrønnsaker. I dette tilfellet en løk, noen skiver sellerirot, 2 hvitløksfedd og en halv chili. Surres i olje til blanke og møre, men ikke stekt.

 

 

image

 

Tilsett kraft. Har du kokt kraft på fire høner – kudos til deg. Jeg brukte en liter vann og 2 stk fond du chef chicken. Det funker helt fint og er mye bedre og sunnere enn buljongterning (masse salt…)

image

 

Suppe er jo ikke det mest fotogene. Jeg kokte opp, og lot det hele småkoke 10 min. Bamixes deretter, tilsatte 1 boks kokosmelk, smakte til med krydder (karri og gurkemeie). Tilsatte kyllingen som var finhakket, en boks økologisk mais og noen knuste risnudler. Det ble veldig godt.

(Visited 51 times, 1 visits today)

2 Responses to Slår nok et slag for suppe uten pose

Legg inn en kommentar

Arkivet

Velg kategori