Svensketur

Jeg har alltid hatt en tanke om at jeg har lyst til å lære meg å kniple. Husflidslaget i Ringsaker skal holde kurs i høst. Utstyr til knipling er dyrt i Norge, og vanskelig å få tak i. Jeg ble tipset om at det er billigere i Sverige – og på BLocket fant jeg fullt utstyr til 300 kr. Men å få det til Norge var verre. Så hvorfor ikke kombinere det nyttige med det behaglige. Tredje englebarn ble med sin mor på roadtrip til Gøteborg, så i går hadde vi en fin tur i solskinnet, med stopp for lading og mat, lading og shopping – og et siste ladestopp før vi fant vår Airbnb-leilighet. Den er fin. Her har vi god plass og alle fasiliteter i et sjarmerende nabolag.
I dag skal vi kjøre til Alingsås for å hente knyppeldynan, en tur på Systembolaget og eventuelt andre butikker må det også bli – før vi drar tilbake til Gøteborg. I kveld skal vi i operaen!
 

 

3 comments for “Svensketur

  1. 06/05/2017 at 08:20

    Ta det som ein tur! Veldig fint. Neste gong kan du be dei sende det til mitt svenskehus, så får vi det nok over grensa til deg. 🙂

  2. 06/05/2017 at 13:32

    Takk for det. Jeg vurderte en slik løsning, kjenner jo noen svensker og enda fler som har slekt i Sverige – men jeg fant nettopp ut at jeg vil ta det som en tur. Gøteborg er en fin by, Botaniska Trädgården er fantastisk hele vår og sommerhalvåret, vi skal i operaen – og roadtrip med avkom som fortsatt gidder å være med mamma på tur er gull i seg selv. Men skal huske ditt generøse tilbud når jeg finner noe som befinner seg i Kiruna eller noe…

  3. 06/05/2017 at 20:27

    Ja, gjerne det! Vi handlar mykje på postordre og på Blocket/tradera i Sverige, får det sendt til huset, og hentar det der.

Legg inn en kommentar