Svensketur

Jeg har alltid hatt en tanke om at jeg har lyst til å lære meg å kniple. Husflidslaget i Ringsaker skal holde kurs i høst. Utstyr til knipling er dyrt i Norge, og vanskelig å få tak i. Jeg ble tipset om at det er billigere i Sverige – og på BLocket fant jeg fullt utstyr til 300 kr. Men å få det til Norge var verre. Så hvorfor ikke kombinere det nyttige med det behaglige. Tredje englebarn ble med sin mor på roadtrip til Gøteborg, så i går hadde vi en fin tur i solskinnet, med stopp for lading og mat, lading og shopping – og et siste ladestopp før vi fant vår Airbnb-leilighet. Den er fin. Her har vi god plass og alle fasiliteter i et sjarmerende nabolag.
I dag skal vi kjøre til Alingsås for å hente knyppeldynan, en tur på Systembolaget og eventuelt andre butikker må det også bli – før vi drar tilbake til Gøteborg. I kveld skal vi i operaen!
 

 

3 tanker om “Svensketur

  1. Ta det som ein tur! Veldig fint. Neste gong kan du be dei sende det til mitt svenskehus, så får vi det nok over grensa til deg. 🙂

  2. Takk for det. Jeg vurderte en slik løsning, kjenner jo noen svensker og enda fler som har slekt i Sverige – men jeg fant nettopp ut at jeg vil ta det som en tur. Gøteborg er en fin by, Botaniska Trädgården er fantastisk hele vår og sommerhalvåret, vi skal i operaen – og roadtrip med avkom som fortsatt gidder å være med mamma på tur er gull i seg selv. Men skal huske ditt generøse tilbud når jeg finner noe som befinner seg i Kiruna eller noe…

  3. Ja, gjerne det! Vi handlar mykje på postordre og på Blocket/tradera i Sverige, får det sendt til huset, og hentar det der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *