Frøslang og løk…


løk

Tenkte egentlig at jeg var ferdig med årets (meget begrensede) løkplanting. Men da jeg stakk innom Europris for å kjøpe noen lyspærer, hadde de jo satt ned hele utvalget til under halv pris. Så jeg kunne ikke dy meg for noen pakker med Gavota (som er en urlekker tulipan…), noen små botaniske tulipaner og en pakke med fritillaria.

Og utenfor inngangsdøra til kontoret mitt, har det blomstret en aldeles nydelig, knallblå salvie i hele sommer (og den gjør det fortsatt.) Så nå har jeg knabba frø, og håper den er frøekte.

0 tanker om “Frøslang og løk…

  1. T.’Gavota’ er kjempefin.
    Og i motsetning til enkelte tulipaner som bare forsvinner, så blir det flere og flere for hvert år av denne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *