Passordbeskyttelse…

Jeg har oppdaget en ny funksjon i WordPress: passordbeskyttelse. Denne har jeg tenkt å bruke på samme måte som “Kun venner” funksjonen i de gamle dagbøkene. Dvs. dersom jeg skriver om (litt mer) private ting som ikke interesserer eller angår hele internett, men som venner og familie kanskje vil lese, så legger jeg det ut med passord. Ikke minst regner jeg med at det kan bli notater som jeg selv gjerne henter fram igjen om noen år…
Familie og folk som kjenner meg og har interesse av å lese det – si fra, så får dere passordet.

4 tanker om “Passordbeskyttelse…

  1. Det innlegget du har skrevet med passordbeskyttelse – “Skolestart” – kommer opp på følgelista mi. Når jeg åpner linken kommer beskjed om passord. Så man kan se AT du har skrevet innlegg, og overskriften, men ikke innholdet 🙂

    Smart ordning. Skal tro om det kommer noe lignende på Blogspot?

  2. Jeg har sendt deg passordet – tenker meg denne omtrent som “venner”-funksjonen i de gamle dagbøkene, som sagt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *