6 tanker om “Kva slags funksjonshemming?

  1. Ja ikke vet jeg…;-) men jeg har noen forslag som antagelig ikke gjør seg på trykk.
    Godt valg 😉

  2. Hi-hi. De driter stadig vekk på draget. Herlig. Det liker jeg, selv om det kan oppleves som utrolig barnslig oppførsel.

  3. Ser det er sinte folk som kommenterer på avisinnlegget at alt var ordnet med tillatelse til å stå der og sånn, men det var noe ubetalelig over symbolikken likevel. Hehe. Barnslig eller ei…

  4. Bare det å søke om å stå på handicap-plass. Det er bare det å gjøre det …. Jeg har et såpass dårlig forhold til FrP og klarer dessverre ikkeå ta de alvorlig. Det skal man vel muligens gjøre. Vi har jo tross alt et Frp-styrt Fredrikstad. (Uff og uff).Dog er mye av det de gjør underholding; jeg koser meg like godt hver eneste gang. D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *