Halloween…. urk


Er dette en måte å vekke mora si på?

For gammel for knask eller knep, heldigvis – men ikke for gammel til å forsøke å skremme livet av førsteklassingene og seinere i kveld gå på russefest med skrekktema. Jaja, ungdommen nutildags, sånn var det ikke i min tid…=))

edit:
Fjortisen er fornærmet for ikke å ha blitt kreditert for kunstnerisk sminke her… Hun er heller ikke fornøyd med fargegjengivelsen på bildet mitt – det så ikke så rosa ut i virkeligheten – det var en ganske realistisk rødfarge ja 🙁
Men herregud – jeg ble vekket av min søte søvn og tok bilde med mobil-vekkerklokken på nattbordet :((

0 tanker om “Halloween…. urk

 1. Dersom noen av mine jenter har vekt meg en morgen og sett slik ut, ja da tror jeg jeg har dødd….. :-X

 2. Dersom noen av mine jenter har vekt meg en morgen og sett slik ut, ja da tror jeg jeg har dødd….. :-X

 3. Dersom noen av mine jenter har vekt meg en morgen og sett slik ut, ja da tror jeg jeg har dødd….. :-X

 4. Dersom noen av mine jenter har vekt meg en morgen og sett slik ut, ja da tror jeg jeg har dødd….. :-X

 5. Dersom noen av mine jenter har vekt meg en morgen og sett slik ut, ja da tror jeg jeg har dødd….. :-X

 6. Må bare legge til hva Sigurd (9) skal ha på seg i kveld; Tussi-kostyme. Skikkelig skremmende (!!)

 7. Det er ikke pent å prøve å skremme hjerteinfarkt på sin gamle mor, nei 😉
  Heldigvis er jeg ikke av de mest lettskremte

 8. Jaja… mamma sin favoritthistorie var da hun og en venninne hadde lagt hodet av en gatekost under dyna til huseieren. Hylet da han stakk føttene under dyna hadde visstnok kunnet vekke døde. Det var på 50-tallet.

 9. Jeg er igrunnen veldig glad for at ikke hun dukker opp på døren min for å be om knask i dag:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *