7 tanker om “Nå kommer de!

  1. Mugg? Kjære vene. Hvem har tilberedt den soppen du har smakt på? Sopp smaker dessuten forskjellig. Piller du ut sjampinjongene på pizza og hvis folk serverer deg gryterett også??

  2. Ser smakfullt ut! Om jeg bare hadde kunnskap om sopp, så kunne jeg kanskje finne noen spiselige her også. Flere ser jo riktig gode ut, men jeg vet at skinnet kan bedra. For få år siden omkom en hel familie etter et soppmåltid. Så, med min manglende viten, føler jeg meg tryggest når jeg plukker sopp på super’n! 🙂 God søndag!

  3. Jeg tror jeg må bli med deg på traktkantarelljakt en gang, så jeg får lært dem. De ser helt lekre ut, og de burde da sikkert finnes her også?

  4. Det ser ut til å være veldig mange av dem i år ja. De er lett kjennelige på den gulaktige stilken og de nedløpende rillene, akkurat som på ekte kantarell. Men se opp for innblanding av annen liten, brun sopp. Det er vel det som av og til lurer folk, som du ser på bildet på det forrige innlegget om sopp, og som RandiF skriver at hun har opplevd. Men bli gjerne med på sopptur, du 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *