Hjelp!

Jeg drepte den for sikkerhets skyld
p230909 15 34

Det skal sies at jeg fant denne klistra oppunder en piggsopp i skogen (2 stk faktisk, jeg kverka begge…) – ikke i hagen.

Ellers hadde jeg en fin skogstur. Det er umåtelige mengder traktkantarell. Jeg plukka litt tyttebær også, bare sånn at det blir litt tilbehør til fredagens forhåpentlig gode middag. Jeg er jo så heldig at jeg skal få lage mat til sju kjekke karer – mer om dette seinere. 😀

6 tanker om “Hjelp!

  1. Jeg dreper også alt som ser ut som snegler, de får holde seg unna hagene våre….

  2. Nåja, en smule hysteri, Hilde? *hi-hi*

    Ingen Iberia, men to skogsnegler fra eller til gjør ikke så mye. Ikke såå morsomt med snegler under soppen.

    Det ha jo vært utrolig flotte dager den siste iden. Oppveier en smule den regnfulle sensommeren. Det var 14 grader da jeg la meg på mandags kveld, klokken halv ett.

    Håper maten blir vellykket!

  3. Hysteri – utvilsomt. Jeg tror nok også at disse antagelig var ufarlige, siden jeg fant dem i skogen og ikke i hagen. Men fysj, så ekle de var. Ikke vant til å se sånt på soppen, nei… Jeg håper også at maten blir bra… Og dette været er jo bare perfekt for sopp, deilig og varmt, en og annen regnskur innimellom. Har plukke MASSE traktantarell i dag.

  4. Den var jo bare søt! Jeg synes store snegler er flotte – ble henrykt da jeg første gang fikk se svarte skogssnegler på barneskolen, og har ikke endret synspunkt siden. I valget mellom en stor skogssnegl og en liten åkersnegl, så foretrekker jeg helt klart skogssneglen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *