Musikk

Har ikke skjønt hvordan man deler ting som ligger på Spotify? Er det mulig? Jeg har i alle fall funnet CD’n til min kjære mann og svoger der – så hvis du trenger litt musikk som gir fred i sjelen i dag, og har tilgang til Spotify – søk på Solstemning, så får du opp den ene CD’n deres. Tom Ottar på fløyte og mannfolket på orgel. Dette er jo rene skjære balsam for sjelen – men jeg er kanskje ikke helt upartisk…

4 tanker om “Musikk

  1. Ja, det skulle jeg gjerne gjort, men Spotify har jeg aldri hørt om og da jeg søkte det opp, måtte jeg betale for å høre på. Så – det ble med visitten, selv om jeg regner med at det er ørefløte. 🙂

  2. Jeg har ikke betalt noe. Skjønte ikke helt hvordan det funka, det var englebarnet som lasta ned her. Jeg blir avbrutt av en brite som reklamerer for noe sånn ca hvert tiende minutt. Tror det er det man slipper hvis man betaler?

  3. Dere må ha fått en invitasjon, som englebarnet så har lasta ned fra. Man får kun den reklameversjonen på den måten så vidt jeg har skjønt. Nå har jeg betalt og slipper briten, som ble litt slitsom i det lange løp.

  4. Men er det mulig å legge ut en link på bloggen? Ser man har valg om å dele på facebook og sånt? Men de av oss som ikke gidder å styre med fjasboka?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *