Slutt for i år?

Har ikke kjøpt noe løk…

I går grov jeg ned de siste plantene jeg hadde kjøpt/fått/stukket.

2 stk brunnera som jeg hadde kjøpt, de var i fin form. 3 stk hvitrips som jeg også hadde kjøpt. De var også i fin form, håper det blir rips neste år.  2 stk rosestiklinger som jeg ikke aner hvordan det vil gå med. Jeg planta dem dypt i barnehagen og håper på godt snødekke. Jeg har ingen annen overvintringsmulighet, og dette er første gang jeg har fått røtter på noen rosestiklinger overhodet. Så uansett hvordan det går med dem, så er det jo et framskritt. Jeg er svært dårlig på overvintring av inneplanter, så hvis det ikke går an å overvintre roser ute, så må jeg bare ganske enkelt overlate det til noen andre hvis jeg vil prøve å formere roser på denne måten. Vi får se.

Nydelig høstdag, men jeg har hatt litt for mye databasert jobbing til å dra helt nytte av den. God helg til alle hagegale!

3 tanker om “Slutt for i år?

  1. Eg pådrog meg både løk og stauder på tilbod i dag:-)
    I mitt overmot kjøpte eg ikkje beinmjøl, for det hadde eg jo!?
    Neida, masse utetid med småtrolla i finværet, men ingen løk i jorda,
    for beinmjølet var borte vekk.
    Nå er det i det minste meldt om oppholdvær for neste veke:-)

  2. Jeg har ikke somla meg til å få tak i noe løk enda!! Oj.. burde kanskje kjappe meg litt? Rosestiklinger. Nei det får jeg IKKE til i det hele tatt. Grrrrrrrrrr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *