Hagegal…

Nettforumet Hagegal har hatt en stor plass i livet mitt i mange år nå.  Jeg registrerte meg som bruker noen uker etter at forumet åpnet i 2003, men var ikke så aktiv i starten. I januar 05 begynte jeg i admingruppa, og ble leder for denne etter ganske få måneder. Det har jeg fortsatt som fram til nå – og det har vært en spennende tid.

Hagegal er et unikt forum på mange måter. Det ble startet helt spontant, har hele tiden eksistert utelukkende på grunn av frivillig innsats fra svært mange, både brukere og folk i admingruppa. Det bærer sitt navn med rette, et forum fullt av galskap, hageskrullinger, kjempekoselige folk. Noen ganger går det en kule varmt, men hele tiden har forumet fortsatt å vokse og trives 🙂 Det håper jeg det vil fortsette med. For meg er tiden inne til å overlate ledervervet til Gunda – som er omtrent like fersk som jeg var da jeg overtok ;-). Det tror jeg vil gå aldeles glimrende. Vi er jo noen gamle travere i admingruppa som kan trå til med råd om det trengs. 

For meg er det hagegal og ikke VG det gjelder når jeg sier at dagen er ikke den samme uten 😀

18 tanker om “Hagegal…

 1. Jaaaa – vi er hagegale 😀

  Jeg er rett og slett VELDIG glad for at jeg fant forumet. OG Ikke bare på grunn av hagedelen, men vel så mye på grunn av menneskene jeg har blitt kjent med via forumet.
  Du har helt rett – dagen er ikke den samme uten!

 2. Er også innom hver eneste dag. Jeg var litt treg å komme meg inn der, fordi vi var en gjeng som holdt til på den gamle chat’en på hagepraten. Men etterhvert som alle forsvant over til Hagegal, kom også jeg etter. Og har aldri angret på det akkurat…. ;-)). Alt i alt har jeg vært aktiv på hagenett siden…tja….var det i 1997 jeg oppdaget Hagepraten tro? Ihvertfall har jeg chattet siden 2000 da Magnar (tror jeg det var) startet den første på mIrc. Det siste året eller mer har jeg vært mindre aktiv på chatten, men av og til dumper jeg innom og treffer alltid “gamle venner”…..Livet, og hagelivet, har forandret seg radikalt pga disse koselige og lærerike fora.
  Takk for innsatsen, HildeG. 🙂

 3. Jaaaaaaaaaaaaa!!! Har vært med selv siden 2005 tror jeg. Hele hagegalskapen begynte med et tilfeldig besøk der når jeg søkte på overvintring av en (den ene) potteplanten jeg hadde. Solanum, den blå.
  Jeg la inn et spørsmål der og ble overveldet av den utrolig hyggelige tonen og mengden med kunnskap. Jeg var hekta!
  I det siste har jeg desverre vært der inne alt for lite. Men jeg er inne flere ganger i uka. Det MÅ jeg bare, selv om jeg kanskje ikke skriver så mye selv.
  4191 innlegg i skrivende stund er vel greit nok. He-he.

 4. Takker så mye for innsatsen og kloke råd gjennom mange år. Vi “snakkes” over tastaturet – her inne eller på -gal. 😀

 5. Yupp 🙂 Fantastiske greier. Jeg betrakter alle dere som mine venner – både de jeg har truffet i levende live, og de som er en del av min “virtuelle” verden.

 6. Åh!
  Da skal du ha tusen takk for innsatsen med å administrere mitt “annet hjem” siden sommeren 2006 😀

 7. Vi gærne har det godt! Hagegal er et unikt forum med masse fagkunnskap, humor og galskap. En viktig del av hverdagen! Så takk både til den gamle kosten og den nye! 🙂

 8. Takk for kjempeinnsats, Hilde 🙂
  Håper vi får nyte godt av dine saklige kommentarer om roser og annet i mange år framover 🙂
  ………….og lykke til Gunda – så flott at du er villig til å ta jobben 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *