Heldig…

I fjor på omtrent denne tida, var Randi, Sissel,jeg og min yngste datter her.
Det var en fin flyplass – men jeg hadde nok ikke brydd meg om å tilbringe flere døgn her i selskap med demonstranter…
Det er jo ikke akkurat derfor man drar på ferie.

Thailand er dessverre jevnlig utsatt for statskupp, revolusjoner og desslike – korrupsjonskulturen florerer etter sigende. Vi får håpe det ordner seg uten blodsutgydelser. Demonstrantene har vel funnet det ømmeste punktet her – turistnæringen er livsviktig for dette landet, og tsunamien var ille nok. En politisk tsunami i tillegg er neppe hva de trenger.

Baan Duang Kaew kan i alle fall anbefales – vi hadde det helt fenomenalt. Her sitter Kjersti på verandaen. Alle rommene på dette hotellet var sånne små dukkestuer som dette – ute i en aldeles nydelig hage. Stille og fredelig – bedre kan man neppe ha det…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *