Ny bil…

Matrixen er offisielt erklært død av opptil flere menn som har ringt meg siste dagene, – fra både verksted og forsikringsselskap. Jeg var forsåvidt forberedt på det – en av politifolkene (som sikkert har sett trafikkulykker før) sa til meg allerede første dagen, at den bilen var det nok bare å avskrive.
Men jeg likte den jo godt, jeg…
Og Matrix er ikke lenger i produksjon har jeg skjønt. Noen gode forslag til ny bil? Min kjære far mener at Hyundai har en god erstatning

Andre gode forslag?

6 tanker om “Ny bil…

 1. Jeg har ingen peiling på biler, men vi ruller på veien i en i30, og den går som ei kule. Passe stor/ liten og ikke altfor drivstoffslukende.

 2. Ja jeg er strålende fornøyd med den nye Dodge Caliber. Ikke så dyr, men ser ganske dyr ut. He-he.. Stødig og god. God plass, stemmestyrt radio, navigasjon og telefon.
  Kul…
  Kjøpte den på Gjøvik 😉

 3. Jeg er svært glad i vår 20 år gamle mercedes. De er jo kjent for nesten “evig liv” 🙂 Lykke til i jakten på ny bil.

 4. Det er jo så mye ‘rart’ på markedet og jeg har ikke peiling på bil. Jeg gikk på finn.no, tastet inn det som var viktig for meg, og – voila! – ut kom en knallrød Opel Meriva.

  * God på vinterføre, både glattføre og sne, som vi har fått prøve over tid i år, men det har kanskje også med dekktypen å gjøre.
  * Er egentlig ikke så stor, men – duverden! – som den rommer.
  * Jeg setter meg INN i den, og sitter høyt og med god oversikt.
  * Den går på luft og kjærlighet.
  * Den har varme i setene og da gjør det ikke noe om resten av bilen holder minus 10 grader!

  Jeg håper den holder til 2058. Jeg hjelper den så godt jeg kan. 🙂

 5. Jeg kjøpte ny for to år siden. En liten firhjulstrekker med halvstor motor og diesel. Suzuki Sx4. Ikke den peneste, men god og solid bygget( hadde et nærmøte med en brøytebil i fjor hvor både Lille bolle og jeg kom fra det uten en skramme). Praktisk som bil nr 2 og passe i pris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *