Prøvetur – og lykkelig eier av ny bil…

Lav sol over Vang

Dette er tatt med mobilen fra passasjersetet på min nye Hyundai i30. Min far, bilkonsulenten, kjører den tilbake, etter at jeg først hadde kjørt ut i Vang et stykke. Jeg likte den så godt at jeg bare ba dem pakke den inn da vi kom tilbake. Men den må nok registreres og alt sånn, så jeg får den ikke før tirsdag.
Yarisen går jo bra den…

13 tanker om “Prøvetur – og lykkelig eier av ny bil…

 1. Den lave solen over Vang var lekker, biler vet jeg ikke mer om at jeg kjører en gammel Seat…

 2. Jeg vet heller ikke noe særlig om bil, men likte denne godt, og syntes det tilbudet jeg fikk var såpass bra at det ikke var noen grunn til å styre noe mer med bilkjøpet. Har jo også lest tester av biler i denne klassen til øyet ble stort og vått de siste dagene, og kommet til at denne er et godt valg. Trivdes bak rattet, føltes ikke uvant i forhold til Matrixen, selv om dette er en dieselbil. Og den har veldig mye fancy funksjoner som jeg får prøve å lære meg etterhvert…

 3. Gratulerer med ny bil! Det er viktig at en finner en bil en trives med, og setene må være gode å sitte i! Spesielt når en skal kjøre langt! Lykke til!

 4. Nei, får prøve å la være. Det er jo ikke akkurat noe jeg har for vane, og denne smellen var heller ikke min skyld.

 5. Heisan, det var kjapt! Gratulerer! Hos oss er bilkjøp en alvorlig sak – for husbonden – som tar mange uker og mange prøveturer, jeg pleier være med i siste runde. Men det blir jo litt annerledes når behovet er akutt. Godt å ha konsulent med om en ikke har bildilla!

 6. Jeg har heller aldri kjøpt bil så kjapt før, men behovet var som du sier temmelig akutt. Har lest bilbrosjyrer til øyet ble stort og vått i det siste, og funnet ut at denne bilen er noe av det beste i denne klassen (selv om alle har fordeler og ulemper), og synes det tilbudet jeg fikk var såpass godt at jeg orka ikke tanken på flere runder og mer pruting etc. andre steder. Er jo ikke helt i form heller.
  Det manglet ikke på konsulenter, hadde med min far, min mann, en av døtrene og hennes kjæreste. Mao en hel delegasjon (hehe, og alle synes bilen var fin – men min far er den eneste som har peiling på bil). Døtrene var først og fremst bekymret for at jeg skulle kjøpe en som var blålilla eller limegrønn. Det har nemlig hendt før, jeg synes det er greit at det er lett å kjenne igjen bilen på en overfylt parkeringsplass og aldri skjønt hva som stikker folk som kjøper mørkeblå golf. Til deres lettelse er den sølvgrå. Det er jo ok, det. Vi fikk jo også testa at det går greit (om enn litt trangt) med tre digre voksne i baksetet.

 7. Plasstest er lurt!
  Far min hadde forresten en helt særegen plasstest: Dersom det ikke kunne stå en åtting i bagasjerommet, spilte det ingen rolle hvor bra bilen var ellers. Åttinger plukka vi tyttebær i, nemlig. Mange bilselgere som reiv seg i håret av det argumentet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *