Og der slo de til igjen, gitt

Framskrittspartiets Ulf Erik Knudsen krever ikke-muslimske taxisjåfører, og har meldt seg inn i denne gruppa på Facebook.
Framskrittspartiet er jo også langt framme når det gjelder krav om norskopplæring for innvandrere. Det er jo bra. Folk som bor her i landet bør kunne norsk. Når man ser enkelte slike grupper på Facebook, så er det fristende å spørre om ikke Framskrittspartiet synes kravet bør utvides til også å gjelde innfødte nordmenn.
Mannen er åpenbart redd for å bli voldtatt av en muslim. Hadde det ikke da vært smartere å be om en kvinnelig taxisjåfør? Det fins jo voldtektsforbrytere som ikke er muslimer også, vettu. Men ikke så mange som er damer.
Vet ikke helt om jeg skal le eller gråte, men jeg tror jeg velger en rå latter.

Edit: Og denne bloggposten fikk meg til å le enda råere. Tusen takk! (jeg ble jo liksom nesten grinete i forhold…)

20 tanker om “Og der slo de til igjen, gitt

 1. Der forsvant min stemme fra FRP til Høyre. Trodde de hadde lært seg å “kneble” de verste idiotene i partiet nå. At denne karen sitter i Landets nasjonalforsamling er ikke annet en pinlig.

 2. Men det er jo bare til å le av. Nå skal vi også få bilder rundt i byene av voldtektsmenn. For det blir jo så trygt og godt atte…… Jeg syns jeg ser for meg damene på byen, skulende på alle mannfolk: Oi, han der ligner litt på han på bildet……

  Ja, det blir til å le av.

 3. SER IKKE PROBLEMET JEG.muslimene har jo klart og skrike seg til hallal slakting i NORGE pga det passer deres relgion.Hvborfor skal ikke vi få lov ig ha et drosje selskap som bare består av ikke troende etc.
  Akkurat den voldtekt delen kan jeg ikk eutale meg om,annet enn at statestikken viste i fjor at de aller fleste (om ikke alle)overfals voldtekter var begått av ikke norske.fra arabia og somalia etc

 4. Ja, for gud skyld, ikke kritiser muslimene, de representerer jo et slikt fantastisk bidrag til samfunnet. La meg få ramse opp litt:

  I Norge bor det nå ca 4,7 millioner mennekser, av disse er ca 185 000 muslimer (da tar vi også med ca 15 000 som oppholder seg her ulovlig).

  Nylig stilte 3000 muslimer til demonstrasjon mot karikaturtegningene og ble frontet av en talsperson som representerer det værste innen Islam. Dette var visstnok en “liten” kun gruppe. Hvis vis ser på tallene blir dette ganske interessant, 3000 muslimer = 1,62% av alle muslimer i Norge. Hadde det stilt 1,67% av alle nordmenn (minus muslimer) til en demonstrasjon, ville det tilsvare en gruppe på 73710 personer, og så vidt jeg vet er finnes det ingen gruppering som har klart å samle et slikt antall demonstranter, noen gang.

  Liten gruppe muslimer?

  Til gjengeld stilte det hele 9, NI, muslimer til mot demonstrasjon og for et fredlig felleskap. Dette representerer 0,0048% av alle muslimer i Norge. Sammenliknet med den norske befolkningen tilsvarer det 21840 personer. Selv ikke Blitz miljøet i sine velmaktsdager var i engang i nærheten av å klare å mønstre et slikt antall personer. Så selv motdemonstrasjonen hadde en prosentvis tilsluttning som var langt større en de reelt sett små miljøene i Norge noen gang har hatt (Vigrid, Blitz, SIAN osv).

  En liten gruppe muslimer?

  I 2008 ble det etterforsket (i de fleste saker dømt) 234 000 alvorlig lovbrudd, som økonomiskriminalitet, vold, narkotika, grov vinning og seksuelt vold og overgrep.

  Prisverdig nok, for de rødgrønne og andre på den politiske venstresiden, fører ikke SSB statistikker over lovbrudd basert på etnisitet. Derfor har man samlet inn empiri fra varetektsfengsling og ved lesing av sakslistene på Oslo Tinghus.

  Basert på den empirien er det grunnlag for å hevde at av de nevnte forbrytelsene over, representerer utenlandske, med ikke vestlige eller østeuropeiske navn 37% av alle lovbrudd.

  Det gir en krimrate på 0,468 for den muslimske delen av befolkningen, mot 0,0324 for den norske. Det betyr at den muslimske delen av befolkningen er 14,4 ganger mer kriminell en den norske.

  Når har jeg ikke fått samlet inn tall over hva dette koster samfunnet i form av kostnader til Politiet, rettsvesenet, fengselsvesnet og kriminalomsorgen. Samtidig er det vanskelig å tall på de indirekte samfunnskostnaden ved tap av skatteinntekter fra offerene, sykehusopphold, rehabiliterering osv.

  Når man begynner å se de reelle konsekvensene av dette sosialpolitiske eksperimentet bør man begynne å bli mer kritisk til det som foregår.

 5. Nå er det vel ikke muslimske taxisjåfører som begår all denne kriminaliteten? En taxisjåfør som begår voldtekt må selvfølgelig straffes for dette – og miste retten til å kjøre taxi. Uansett religion, hudfarge eller hodeplagg.
  Å kreve religionsattest for taxisjåfører blir bare for dumt.

 6. Det er noe som ikke stemmer med tallene dine: Hvordan kan 3000 personer ekvivalere til 73710 nordmenn, mens kun 9 personer ifølge deg gir en ekvivalent på 21840. Her er det noe galt!

 7. Du har helt rett, skjønner ikke at jeg ikke så det selv, men det gikk litt fort.

  Riktig tall er 218 personer, fullt på høyde med en normal demonstrasjon av Blitz miljøet.

 8. Frp har srategien klart”NÅ ELLER ALDRI”Vi må ut å utnytte drosjestreiken da vil vi ta tilbake gamle posisjon i meningsmåling.Det er klart det Høyre er større enn Frp i disse dagens målingene.At en stortingsrepresentant representer bare ikke-muslim sies mye om partiet ståsted.Partiet fikk kalde føtter med høyere fremsgangen.Er det slikt man skape debatt og oppmersomhet? Dessverre partiet har ingenting på lager.

 9. Du tar feil. Kanskje ikke alle er muslimer, men det finnes ikke en eneste en overfallsvoldteksforbryter i Oslo som er etnisk norsk. Ikke en eneste.

  Les statistikkene og lær. 100 prosent av alle overfallsvoldtekter i f. eks Oslo 2008 ble begått av utlendinger.

  Så holdet det politisk korrekte pisset for deg selv.

 10. Hvem tar feil, og om hva? Og hva har overfallsvoldtekter i Oslo med taxi å gjøre? Voldtektsforbrytere bør straffes – eller sendes ut av landet hvis de ikke er norske statsborgere. Men vil det bli færre overfallsvoldtekter i Oslo eller andre steder om muslimer ikke får lov til å kjøre drosje?

 11. Ja, sannsynligvis, siden flere av voldtektsforbryterene var nettopp drosjesjåfører.

  Slikt er selvfølgeilg vanskelig forholde seg til for alle som kun forholder seg til følelser og ikke fakta.

  Hvis man føler ubehag med en muslimssjåfør, bør det være helt greit å be om en ikke muslim. Muslimer holder den ideologiske og religøse fanen høyt, da må det også være lov å ikke ville støtte dette eller si fra hvis man føler seg støtte eller utrygg på grunn av dette. Når vi legger muslimers holdninger til vestlige jenter og generelt kvinnesyn til grunn, må dette kunne sies å være en gyldig grunn for å be om en sjåfør som ikke er muslimsk.

  Derfor er også Knut Erik Knutsens drosjenekt legitim.

 12. Jaja, Lasse Tråsykkel. Det der var sannelig et argument som baserer seg på fakta og ikke følelser 😀

  Hvor finnes forresten dokumentasjonen på at “flere” av overfallsvoldtektene i Oslo er begått av taxisjåfører?

 13. Slikt er selvfølgeilg vanskelig forholde seg til for alle som kun forholder seg til følelser og ikke fakta.

  Hahaha! den var virkelig knakende god!! 😆

 14. Det er tydeligvis vanskelig å holde to tanker i hodet på en gang.

  1. Ja, det blir færre voldtekter om flere nekter å kjøre med muslimske drosjesjåfører, nettopp fordi flere av de muslimske dråsjesjåførene er voldteksforbrytere. Dette er fakta, og hvis man kun baserer ser på følelser ser man ikke dette.

  2. Disse faktaene kan få flere til å føle ubehag ved å bruke muslimske sjåfører. Dette er følelser BASERT på fakta og empiri.

  Det er dermot ikke et eksempel på at man kun baserer seg på følelser og ikke fakta, som mange på den politiske venstresiden gjør. Sannsynligvis fordi fakta er ikke støtter om deres følelser rundt dette temaet.

  Synd at folk ikke har mental kapasitet nok til å klare å skille dette.

 15. Vel – dette blir mitt siste svar til Lasse med tråsykkelen. Ytterligere kommentarer om hjernekapasitet og denslags vil bli slettet.
  At det finnes en muslimsk (?) taxisjåfør i Stavanger som har voldtatt fire kvinner, sier ingen ting om hvorvidt overfallsvoldtektene i Oslo er begått av taxisjåfører her eller ei. Det eneste jeg har klart å finne i så måte, er en kvinne som ble voldtatt i en taxi i Oslo i 2000. Det stod ingen ting i oppslaget om at det var taxisjåføren som gjorde det, men la oss nå anta det, og la oss til og med anta at sjåføren var muslim og så skummel og utenlandsk ut.
  Dette skal så legitimere en generell diskriminering av en stor gruppe yrkesutøvere som oppfører seg eksemplarisk og behandler passasjerene med respekt?
  Og det er et argument basert på fakta?
  Trøste og hjelpe…

 16. Du lese mer aviser. Det er hevet over enhver tvil om at voldtektene i stavanger var utført av muslimske sjåfører, og det er ingen grunn til å tro at dette gjelder et isolert fenoment på vestland.

  Og når det gjelder “generell diskriminering av en stor gruppe yrkesutøvere som oppfører seg eksemplarisk og behandler passasjerene med respekt” så går jeg ut i fra du har fått med drosjesvindelsaken, hvor ca 250 pakistanske (og noen få norske) sjåfører svindlet staten for ca 500 millioner kroner skatter og avgifter, samtidig som flere av de hevet trygd.

  Dette er fakta!

  Slikt gjør noe med tillitten til muslimske sjåfører, man skal ha ganske store skylapper hvis man ikke ser det.

 17. Jeg har tatt taxi med innvandrertaxisjåfør veeeeldig mange ganger. Bør man bli fornærmet over å aldri så mye som ha blitt lagt an på da? Skulle gjerne sett denne såkalte dokumentasjonen som får påstand om at taxisjåfører i oslo voldtar til å bli empirisk og fakta. Den dokumentasjonen tror jeg ikke finnes. Om jeg skal gjette på noe så tror jeg mange av de overfallsvoldtektsmennene med utenlandsk bakgrunn er folk som nettopp ikke har en jobb og som kanskje ikke en gang oppholder seg her lovlig, og sikkert mange som er krigstraumatisert eller psykiske tilfeller som ikke har fått hjelp – og det blir jo helt merkelig å sette alle muslimer i bås (de er jo vidt forskjellige både i livssyn, bakgrunn, nasjonalitet, kultur) og ikke minst alle taxisjåfører. tragiske påstander.

 18. Takk 🙂
  Jeg tar jo også svært ofte taxi når jeg er i Oslo. Som regel sitter det en “innvandrer” bak rattet. En eneste gang har jeg hatt en mistanke om at vedkommende tenkte at jeg var et gudsord fra landet og kjørte en omvei – men aldri har jeg følt meg utrygg eller trakassert på noen måte. Men du er jo yngre og penere enn meg 😉
  Taxisjåfører – uansett etnisk herkomst – bør selvsagt ha et plettfritt rulleblad for å få drive som nettopp taxisjåfører. Det framgår av diverse rapporter at folk som er dømt for vold og overgrep fortsatt får kjøre folk hjem om natta. Det blir litt feil?
  Og det handler IKKE om religion eller etnisk opprinnelse – det handler vel om sunt folkevett?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *