Ukens søndagsmiddag

trenger jeg ikke blogge, for det har Alt godt gjort allerede. Det skal vel sies at jeg hoppa over laksen. Svinefileten ble vidunderlig, salaten var også spennende, men avkommet syntes vinaigretten var for sterk. Er litt enig i det, så jeg skal prøve å lage en egen vri på den om jeg lager det igjen (og det gjør jeg nok, for det var godt).
Til dessert (!) lagde jeg nøttekake etter denne oppskriften. Men jeg lagde ikke gul krem. På onsdag var det en student som skulle slutte på sykehjemmet hvor jeg er tilsynslege, som hadde med seg nøttekake med sjokoladekrem. Det var så godt at jeg også toppet kaken med vispet krem tilsatt kakao og vaniljesukker. Hakket/reven sjokolade på toppen. Nam! Måtte passe på mens det var de to ikke allergiske døtrene som var til stede. De mente begge at jeg måtte ha slått meg i hodet eller noe (og det har jeg jo…). Lurer på om det betyr at de synes det er for lenge mellom kakebaksten her i huset?
Den oppskriften på nøttekake skal jeg i alle fall ta vare på. Den ble litt mer “kake” enn “kransekake/makron” i konsistensen, men likevel med en tydelig nøttesmak. Vil sikkert egne seg godt til å toppes med mine nedlagte kirsebær pluss krem eller vaniljekrem også. Og kanskje litt likør i ekstra fint selskap…

Én tanke om “Ukens søndagsmiddag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *