Kunstverk

🙂

Fra englebarnet
Sendt som SMS til mamma på vakt, det var koselig. Har hatt den mest slitsomme vakten så langt i år. Søndagsvakter er lange – 13-23, og i dag gikk det slag i slag. Hadde knapt nok tid til å sette rumpa nedpå så jeg fikk i meg litt mat. Men mat må man ha.
Veldig mye triste ting også, det sliter litt ekstra. Særlig når det gjelder ungdommer- det går nesten mer innpå meg nå når de er på alder med ungene mine, enn for 25 år siden da de var mer på alder med meg selv.
Nå må jeg prøve å komme meg i seng, det er en dag i morgen også, og forhåpentlig enda en deilig vårdag så jeg kan gå ut og se om det er kommet opp noen krokus.
Gruer litt for elg- og rådyrskader som nå kommer for en dag, men det må vel bare tas med i beregningen. På tide å strø ut en ny porsjon revira så jeg forhåpentlig får ha roseknuppene for meg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *