Planter fra hageglede

Ble jeg hageglad? Tja. Ikke noe var dødt. Rosene – som selv til halv pris, kostet 100 kr stykket, var omtrent av den kvaliteten de selger på Plantasjen tidlig i mai, vokset, sammensnurpet og med lange mørkeskudd. Litt mer fancy sorter da. Røttene så ganske bra ut, nå ligger de i vanntønna.
Staudene var SMÅ. Mulig de man får kjøpt i potter om sommeren er like små. Men ingen var som sagt døde, selv om de helleborusene jeg har tatt bilde av ser litt bleksottige ut. Liljene var fine, Eremurusen var også veeeldig liten.
JAja. Jeg håper alt sammen kommer seg.

3 tanker om “Planter fra hageglede

  1. Håper det blir flotte planter av det, selv om noen ser litt tuslete ut nå. Til halv pris går det jo ann å ta sjansen. Jeg har ikke turd å bestille fra Hageglede enda, men har hørt at løker og knoller skal ha bra kvalitet.

  2. De har lagt om stilen helt etter at de har fått nye eiere. Før synes jeg dette var det beste stedet å handle løk i store mengder til å sette om høsten. Ikke mange fancy sorter, men rimelig pris for flere hundre løk.Nå har de mange flere planter man sikler etter, kvaliteten ser ut til å være ok, men plantene er små og dyre. Jeg synes absolutt ikke disse var verd mer enn jeg betalte for dem til halv pris – og spesielt ikke rosene.

  3. Omtrent samme opplevelse som jeg hadde i dag, med plantene fra hageglede. Friske og fine, men skrekkelig små, en del av dem. Greit nok til den prisen, men ikke verd full pris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *