Glaucidium

Har den lilla formen fra før, noen planter fått av en vennligsinnet hagegal, noen selvsådde. Men har jaktet forgjeves på den hvite. For 2 eller 3 år siden sådde jeg frø fra Jelitto som skulle være hvite og hadde i fjor 3 planter som ble flyttet fra barnehagen til vanlig bed. Og her er den aller første knuppen. Den ser da hvit ut?

0 tanker om “Glaucidium

  1. Ser flott ut – hvordan står den hos deg? Min ser ikke ut til å trives… (Halvskygge, men litt småtung jord.)

  2. Mine (både denne og den lilla) står i “vårbedet”. Dvs under store busker som gir skygge mye av dagen om sommeren, men om våren er det sol. Jorda er god, dette er den delen av hagen som var jordbruksland i sin tid.

  3. Åja, den ser hvit ut. Knoppene på min, rosalilla, hadde litt farge på utsida, mener jeg å erindre. Gratulerer, den blir sikkert kjempefin!

  4. PS: min står i en blanding av sandaktig jord og stein. I år har den fått litt tilskudd. Kanskje den er velvillig?

  5. Stilig sak. Et navn som jeg hører går igjen my ei det siste??? Tror jeg skal prøve å ikke finne ut så mye mer om den ja….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *