26 May, 2010 12:25

Sendt fra en
Sony Ericsson-
mobiltelefon

Søtinger i vårbedet i dag.

Årets første plenklipp. Likke møkk kjedelig som før, men grasklipperen startet heldigvis uten problem. Graset er altfor langt, burde vært slått i helga, men da hadde jeg annet å gjøre… Det er heldigvis liv i miljøradioen også. Nå tar jeg 5 min og en lettøl… Det er ikke så varmt, men det blir varmt nok bak det bråkebeistet…

PS – om noen lurer, så er dette lerkespore, halvveis, Himalayafotblad (fra Inger Karin), glaucidium, hylomecon japonicum, hundetann og fylt blåveis.

0 tanker om “26 May, 2010 12:25

  1. Synd du ikke kom forbi før jeg slo alle de som hadde frødd seg i plenen med motorklipper i går, da…

  2. Man slår da ikke små barn, Hilde! Det skulle jeg visst. Jeg var faktisk forbi på kveldstid den 25. Jaja!

  3. Da vet du det til en annen gang 😉 Og det er frøplanter i bedet også – kan sikkert grave opp en til deg, men ikke av den hvite, for den frør seg ikke mer enn at jeg foreløpig vil beholde dem selv. Forskjellige rødtoner er det rikelig av. Men vær rask i så fall, når de visner er de borte vekk….

  4. Da får de visst bare visne, Hilde, det blir neppe flere turer sørover før første ferierunde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *