Den ER hvit!

den lenge etterlengtede glaucidiumen. Den lilla er også på sitt flotteste akkurat nå. Ved siden av den mørkelilla rhodoen jeg skrøt av for litt siden, har det sprunget ut noen Gavota-tulipaner. Gørrlekkert! Jeg er flink og vanner og gjødsler tulipaner om dagen. Note to self: Husk å plante så mange gavota-tulipaner som mulig i høst, de er jo bare snydens lekre og ikke så verst til å komme igjen heller.

Ellers er det rosesorger som gjelder i dag. Har gravd opp et beist av en lykkefund – den var nok steindau. Det ser ut til at den som vokser på lysthuset også er død, dessverre. Denne har jeg foreløpig nøyd meg med å klippe ned. Som jeg har skrevet på forumet i dag, så har jeg spadd opp noen rotskudd av Constance Spry – kanskje dette kan være noe for lysthusveggen. På rosebuen blir det ny Lykkefund, den er allerede plantet. Rosen på andre siden av buen var også død. Det var ingen bombe, det er en New Dawn som aldri har vært noe særlig, må ha vært en dårlig plante i utgangspunktet. Så den er jeg ikke så veldig lei meg for. Nå har jeg satt en Schneewalzer der, så får vi se hvordan det går. Nå har jeg tatt sjansen på å plante ut georginer i verandakassene, samt innkjøpte erteblomster. Blir mye ferdigkjøpt i kassene i år, har ikke hatt den store såinspirasjonen. Men proffe gartnere skal jo også leve 😉

0 tanker om “Den ER hvit!

  1. Tragisk med Lykkefund! Lykke til med Constance. Hun er jo en vital dame 😉

    Her i gården har Lykkefundene overlevd med glans, men visse andre er kuttet ned til marknivå og det som verre er..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *