Høstlig lesning

Har begynt på Annie Hawes’ “A Handful of Honey”.
Har tidligere lest Extra Virgin, Ripe for the Picking og Journey to the South. Særlig de to første er glimrende. Denne engelske damen har sannelig et skarpt og selvironisk øye for observasjon av kulturelle forskjeller og særegenheter – tillegg til å være både språkmektig og opplyst – så sant jeg er i stand til å bedømme det.
Denne siste boken beskriver en reise til Marokko og Algerie – og gir en skikkelig lyst til å reise etter. Man skulle bare vært litt mer språkmektig, som skandinav er det vel lite trolig at man opplever så mye annet enn turistbadestrender og innpåslitne selgere. Skulle nok fulgt bedre med i fransktimen i det minste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *