Ønsker meg en sånn…

slate-shasta-main-3g__SX320_SY240_CR0,0,0,0_V188696002_

Tenk så kjekt å kunne putte hele biblioteket i håndveska når man drar på tur- i stedet for å slepe på 5 kg lesestoff og likevel gå tom på begynnelsen av andre ferieuka?

4 tanker om “Ønsker meg en sånn…

  1. Jeg ønsker meg en iPad. Har lenge ønsket meg et lesebrett, men nå lurer jeg på å kjøpe en iPad i stedet. Der får man en app for bøker som er laget for Kindle, og kan i tillegg lese andre bøker.

    Ulempen er nok at iPaden må lades oftere, og at den ikke er like god å lese på over lang tid eller i sollys som et lesebrett med liquid ink er. Fordelen er at den kan gjøre mange flere ting. Jeg teller knapper, glansbilder og penger og lurer på å be foreldrene mine ta med seg en iPad fra eplebutikken i England.

  2. Tja. Jeg har jo allerede en bitteliten laptop som gjør alle de andre tingene. Jeg kan laste ned kindle-bøker og andre bøker til denne også.Ser derfor på lang ladetid og komfortabel lesing som aller viktigst for evt å kjøpe en ny dings. Og jeg synes prisen begynner å bli akseptabel, særlig når klassikere kan lastes ned gratis, det finnes veeeeldig mange bøker til 2 dollar etc…Ønsker meg til jul kanskje – hvis jeg ikke går av skaftet og bestiller selv før den tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *