Jeg er visst blitt en soppeblogger…

Søk Visninger
sopp 3
gift slørsopp 3
giftslørsopp 3
hvit piggsopp 2
svart trompetsopp 1
skjeggriske 1
spiss giftslørsopp 1
traktkantarell 1
giftig+piggslørsopp 1
kan man fryse kantarell 1

I går

Søk Visninger
svart trompetsopp 6
falsk kantarell 5
mat sopp 2
traktkantareller 2
giftig piggsopp 2
sort trompetsopp 2
giftig spiss sløresopp 2
gift slørsopp 2
piggsopp 2
sopp 2

 

Dette er de siste to dagers søkemotortreff på bloggen min….

2 tanker om “Jeg er visst blitt en soppeblogger…

  1. Hehe, ja, men du får rekne dette som folkeopplysning. Eg kjenner ikkje til nokon soppbloggar, men det finst vel kanskje det, når det finst parfymebloggar?

  2. Soppeblogger er antagelig nokså sesongbetonte. Det finnes folk som skriver mye bedre om sopp enn meg, og mange som blogger om det på denne tida, tror jeg. Forhåpentlig kan jeg stimulere litt nysgjerrighet på sopp – som er veldig godt – men jeg håper ingen bruker mine sider som fasit. Som jeg prøver å skrive stadig vekk: Få med noen som kan det – har du ikke peiling, så ikke plukk noe du synes ligner på noe du har sett på et bilde! Kanskje jeg burde skrive et innlegg om soppforgiftning også, sånn bare til skrekk og advarsel…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *