Det er viktig å se seg for

 

 

Det er ustyrtelige mengder traktkantarell i skogen i år. Det er svært store mengder av en del andre eklinger også. De lar jeg stå. Men det er viktig å se seg for.

3 tanker om “Det er viktig å se seg for

  1. Ja i dag var vi på tur, og så masse sopp. Men jeg har ikke snøring på hva som kan spises og ikke, så vi tok bilder og lot dem stå.
    Men ganske spennende alikevel.

  2. Jeg har inntrykk av at det blir bare mer og mer av den spisse giftslørsoppen (men tror ikke det er den som er på bildet mitt, jeg lot være å ta i den for å studere stilk og underside…). I alle fall bugner det i skogen her, og gjerne innimellom traktkantarellene. De kan se snarlike ut med et raskt blikk ovenfra, så det gjelder å ikke ha det for travelt når man plukker traktkantareller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *