Mer parfyme…

Etter å ha forsøkt de 4-5 første forslagene jeg fikk på bloggen til Alt Godt, bestilte jeg 4 til også. Er i full gang med utprøvingen.
Dagens duft er L’eau d’hiver – som etter mine ringe kunnskaper om fransk betyr noe i retning av vintervann. Ikke noen fristende eller oppløftende betegnelse, men den er faktisk ganske god. Meget diskret.
Stort sett enig i beskrivelsen som gis her, selv om jeg ikke merker noe til det første “blast of bergamot”. Jeg lukter ikke bergamot her i det hele tatt- begynnelsen er mer enn anonym i min nese, men den tar seg opp etter hvert.
… fortsettelse følger, fra en særdeles amatørmessig parfymeblogger….

2 tanker om “Mer parfyme…

  1. Så gøy. Man behøver vel ikke å være noen proff for å ha glede av en god lukt… Det ville være snobbete. 🙂
    Understated er spennende, synes jeg. Det er vanskelig å finne noe som holder og som ikke river nesa av folk som går forbi samtidig.

  2. Så gøy, sier jeg også 🙂 Dette med “proff” ifht å snuse på parfymer synes jeg også ville være snobbete. Det skal være moro, og det skal være lov å framsi de assosiasjonene og fornemmelsene man får – eller ikke får – helt fritt & uhemmet 😀
    L’eau d’hiver har jeg aldri vært borti, men beskrivelsen hos NST er jo veldig fristende, da!

    Lykke til med videre snusing. Jeg gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *