Folkemeningen har snudd?

Jeg mener i alle fall nøyaktig det samme som jeg gjorde i starten. Maria – eller Madina – har vært på flukt siden hun var tolv år. Hun er godt integrert i Norge, snakker svært godt norsk og har høyere utdannelse. Hun vil gjøre mer nytte for seg i Norge enn noe annet sted, og vil ikke ligge noen til byrde. Å sende henne ut på en byråkratisk ørkenvandring er milldt sagt dumt. Om det nå skulle være slik at hennes fars fiender i Nord-Ossetia fortsatt streber familien etter livet, eller finner det for godt å kidnappe eller drepe henne når hun kommer dit – hva vil det føre til for norske myndigheter? Skjegget i postkassa er vel bare forbokstaven… Om det ikke er slik, og hun blir sittende her i 6 måneder i påvente av pass og utreisetillatelse – hva er vitsen?
Hun bør bli værende her og få lov til å gjøre nytte for seg.
Man bør kanskje heller bruke ressursene på å spore opp andre papirløse, og vurdere deres sak individuelt?
Virker som både hennes foreldre og Mulla Krekar burde sendes hjem lenge før Maria – eller hva?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *