Tusen takk :-)

Til både Alt Godt og C’est la vie 🙂

Hilde og Hagen: Hilde er som meg, ho bloggar om livet, hage, musikk og alt som er fint.

Yepp. Noe favorittmerkeprodukt når det gjelder parfyme eller klær er jeg helt blank på.
Men jeg liker bloggene til både Alt Godt og C’est la vie… så jeg skal svare etter beste evne:

1. Hvorfor startet du å blogge?

Jeg startet før noen andre 🙂 Jeg skrev en dagbok på nett lenge før begrepet blogg var oppfunnet, og fikk kontakt med mange andre hageinteresserte via denne dagboka. Jeg gjorde – og gjør det – først og fremst for min egen del. Og siden jeg begynner å dra på åra, så tenker jeg at i vår digitale tidsalder, så kan mine etterkommere finne ut hva mormor tenkte på?

2. Hvilke blogger følger du?
Det ligger på blogglista mi?

3. Favorittmakeupmerke?

Hallo?

4. Favorittklesmerke?

Hallo? Så lenge det passer…

5. Ditt må-ha make-up-produkt?

Nei? Makeup er ikke noe jeg må ha…

6. Favorittfarge?

Raud, utvilsomt.
Ikke helt utvilsomt, men jeg er også glad i rødt 🙂

7. Parfyme?

Til tross for apell til Alt Godt er mine favoritter fortsatt Flowers og Truth.

8. Favorittfilm?

Ahh – Gone with the Wind, og jeg er en svoren fan av alle James Bond-filmer.

9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor?

Jeg vil gjerne besøke så mange land jeg kan. Har akkurat snakket litt med min yngste datter om at vi burde ta en tur til Roma sammen. Snart skal jeg igjen til Praha med mannfolket. Gleder meg til det.
10. Still og besvar det siste spørsmålet selv: Vil du noengang skrive ei bok?

Det har jeg gjort. Jeg er veldig glad i krim, og skrev en krimroman selv for noen år siden. Sendte den inn til diverse forlag og fikk oppleve hvordan de jobber. De sendte en positiv tilbakemelding med anvisninger på hva man burde jobbe med. I neste instans mente de det stikk motsatte. Gadd ikke mer, og har lagt den ut på Kindle books 🙂 Jeg fikk i alle fall mye hjelp med språk og sånt. Og nå kan i alle fall de som vil lese den her.

Prøver meg med å sende til følgende:
Ellea, Solfrid, Kirsitn, Charlotte og MonaO – så får vi se om de får det med seg. Det var langt fra ti, men jeg har jo bare en avkrokblogg 😉

Én tanke om “Tusen takk :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *