Fortsatt sommerlig

Nok en deilig dag. Onsdager er jeg gjerne forholdsvis tidlig ferdig med jobb. I dag enda tidligere enn vanlig, da rehab-avdelingen på sykehjemmet har vært stengt i påsken, og derfor var det ikke særlig mange pasienter der. Noen av dem var til og med de samme som før påske – mao lite jobb for meg. Dro hjem, her er det nok å ta fatt på. Rakte litt til, nå får det snart klare seg, selv om Britt Åse sikkert ikke hadde vært fornøyd (høhø), skifta dekk (på tide) – mens min snille far gjøv løs på de sørgelige restene av drivhuset mitt. Jeg mistenker at han synes det er en morsom utfordring. Det er heldigvis ikke så mye som er helt ødelagt. Ingen plater er røket. Noen av aluminiumslistene er noe forvridd, så jeg har fått en liste over reservedeler jeg skal bestille på Willab. De har heldigvis veldig grei levering til Norge heretter. Så dette blir nok bra 🙂
Restene av påskedagens stek ble til lapskaus i dag, og nå kjenner jeg at jeg har fått sol på meg.
Nå blomstrer magnoliaen snart – bilder kommer. Selv om jeg ikke tror det blir det helt overdådige blomsterfloret i år, formedelst fjorårets miserable sommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *