To nye roser…

Hadde et møte i Brumunddal i dag, og benyttet sjansen til å løpe innom Nordåsvegen hagesenter. Kjøpte to roser – som så ut til å være kommet suspekt langt i sin utvikling, men står i store fine potter. Den ene er Hurdalsrosa (eller Moelvenrosa), som jeg av en eller annen grunn har klart å ta livet av. Nå skal jeg plante ny. Den andre er Rhapsody in Blue, som jeg allerede har (og håper fortsatt lever), men den er så kul at jeg vil gjerne ha en til. Har ikke våget å plante dem ennå, satt dem i en lun krok ved inngangen. For første gang i mitt syndige liv siklet jeg på en hagestatue. De hadde to forskjellige engler som faktisk var fine. Og ikke kitsch eller plast. Men vi får se.

3 tanker om “To nye roser…

  1. Virkelig godt gjort å klare å ta livet av moelvrosa – men hun døde kanskje av alderdom uten noen hjelp fra deg?
    Nordåsveien har kommet seg stort etter gjenoppbygginga. Litt mye stash, kanskje, men det bedrer seg nok utover i sesongen.

  2. Alderdom er det neppe – den er jo planta av meg, og vi flytta hit i 1999. Den bør vel leve litt lenger enn det? Tror denne er plantet i 2000, uten at jeg skal forsverge noe. Men jeg gyver løs på nytt. Moelvenrosa skal jo klare seg i årtier, for ikke å si århundrer… Og en Moelvenrose må jeg jo ha…

  3. Ok. Tenkte den kanskje var nedarva…
    Visst må du ha den. Minst en – jeg har tre stykker. Flotte er de, navnet til tross, hehe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *