Puhh, plenklipp

Årets første plenklipp – rekordtidlig. Tenkte nesten jeg måtte gjøre det før første mai, men har ikke hatt tid før nå. Plenen er et sørgelig syn. Den ble jo ikke slått på høsten i fjor, for det regna hver eneste bidige gang jeg hadde fri og mulighet til å gjøre det. Note to self: om det skjer igjen, sørg for å leie noen til å slå. Følgelig var plenen en masse av gammelt, vissent gras, rikelig mose under der, og noen lange, puslete gresstrå innimellom. Skrekk og gru. Jeg får rake, gjødsle og evt. prøve med mosefjerner. Ikke at jeg har ambisjoner om golfgress, men det er visse grenser for hva selv jeg aksepterer. Trøster meg med miljøradio på øret og at dette var halrdt tiltrengt trim. Håper mannfolket kommer hjem med en kald øl om ikke så lenge.

3 tanker om “Puhh, plenklipp

  1. Jeg er også for lengst i gang med plenen, og ser at den må tas i dag, den er nemlig rikelig bestrødd med fine, gule blomster…

  2. Hehe – meget gjenkjennbart. Jeg har også klipt, med oppsamler, latmannsraking. For ei uke sia hjemme, i går i kontorhagen. På høy tid, nå kommer regnet!

  3. Etter et par regnskurer i ettermiddag, og litt iherdig raking, ser det faktisk ikke så aller verst lovende ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *