4 tanker om “Blanc doble de Coubert

  1. Blir inspirert av rosene dine Hilde! Har ikke mange roser sjøl, men elsker hage, og har lyst til å anlegge rosebed. Kan jeg gjøre det om høsten?

  2. @Ingunn – det kan du nok, men den beste tiden å plante roser på i vårt klima, er nok om våren. Dersom du planter om høsten er det nok større risiko for at de dauer om vi får en fæl vinter, men du kan jo satse på herdige typer til å begynne med, og eventuelt hjelpe dem med litt dekke første vinteren. En annen sak er at roseutvalget (i alle fall her omkring) stort sett er nokså utplukket om høsten. Si bare fra om du har lyst til å komme og titte på rosene her – de sommerblomstrende er på full fart nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *