Oppmuntring på en gråværsdag–planlagt “giveaway” :-)

Sånt er visst så populært. Og jeg merker at jeg har hatt det veldig morsomt både med å gi og få planter under årets “Hemmelig hagevenn” på Hagegal – se forrige innlegg Smilefjes med åpen munn Så nå har jeg tenkt å utlyse en hagepremie til noen av de som leser og kommenterer på bloggen min fra tid til annen.

Siden det regner ute, sitter jeg og fikler med bloggen for å pusse den opp litt. Av en eller annen snodig årsak har jeg aldri klart å få til en besøksteller på denne bloggen. Har hatt en – som står konstant på 1045. Mens WP-stats som er et fint statistikkredskap – viser noe helt annet. Men denne er det jo bare jeg som ser. Og det jeg ser nå, er at bloggen har hatt 29 688 treff siden den ble opprettet i fjor sommer. Dette er jo bare et tall. Jeg har blogga på forskjellige måter siden 1999, så jeg burde antagelig heller ha feiret tiårsjubileum i forfjor.

Men siden jeg ikke gjorde det, og ikke har klart å spore opp noen som har lest den hele veien (bortsett fra meg selv Hett smilefjes) så tekte jeg det kunne være morsomt å sende en plante til den/de som kommenterer nærmest tidspunktet for runding av 30000?

Når det skjer er litt vanskelig å si. Treff pr. dag varierer fra ca 30 (eller mindre hvis jeg ikke har skrevet noe på en stund) til ca 300, med et skarpt utslag på flere tusen den dagen jeg havna på lesernes VG (under bilde av Voe, så det var antagelig det som gjorde utslaget). Og når man utlyser en slik konkurranse som dette, blir det selvsagt en storm av treff…Smilefjes som blunker

3 tanker om “Oppmuntring på en gråværsdag–planlagt “giveaway” :-)

  1. Tilbaketråkk: Rhapsody in Blue « hildegoghagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *