Fordelen med Kindle (- eller sånn kan det gå 2)

image

er blant annet at man unngår sånt som dette. Hvordan det nå kan ha skjedd. I ettermiddag, mens jeg holdt på med å bake kringle, hørte vi et allerhel%”¤## leven inne på soverommet. Vi åpna døra og ble møtt av dette synet. Det var gått et ras i hagebokhylla mi. Ingen var inne på rommet, døra var lukket. Vinduet var riktignok åpent, og mannfolket lurte på om kanskje stakkars Tuselatten lå død under alle hagebøkene. Jeg mente dette var lite trolig – katta ville nok klart å hoppe unna – og et kvarters tid seinere spaserte heldigvis Tuselatten over stuegolvet uten men av noe slag.
Så gudene vet hvordan dette raste…og jeg vet hva jeg har å gjøre i helga, reparere bokhylle og rydde i hagebøkene.
Lettere med Kindle, ja….

5 tanker om “Fordelen med Kindle (- eller sånn kan det gå 2)

  1. Jeg klarer bare ikke å komme inn i dette med å lese uten bok….trenger nok en tilvenningsperiode……

  2. Hohoho!! 😆
    Jeg ble helt forskrekka med det samme jeg så bildet, jeg tenkte: “hjelpes, er hun blitt så glad i Kindle nå, at hun kaster bøkene sine?!”

  3. Hihi. Nei. Kindle er ingen erstatning for hagebøker – dårlig med bilder. Men det kommer nok. Liquid ink med farger? Har så smått begynt å rydde. Og ja, jeg er helt enig i at Kindle på mobil er helt genialt. Den synkroniserer jo til og med med min egentlige Kindle, slik at jeg alltid er oppdatert på det jeg leser (med mindre jeg har slått av nettet på Kindle for å spare batteri). Så nei, jeg kaster ikke bøkene, og en grundig gjennomgang som dette gjør at jeg både finner bøker jeg ikke har lest ennå og bøker jeg gjerne vil lese igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *