Rengjøringsvidunder

Er visst i det praktiske hjørne om dagen. 😀 Folk som kjenner meg – eller leser bloggen min – vet at det er ganske langt mellom husmoranfallene her i huset (bortsett fra litt god mat nå og da…). Men nå har jeg slått til så det skikkelig suser. Eller kjøpt meg enda en ny dings, som min far ville sagt. Nå var det riktignok mannfolket som kjøpte dingsen, siden englebarnet har fått med mitt visakort på tur – men så langt er det jeg som bruker den.
Har fundert lenge. Som jeg har blogga om før, så har vi en diger stue – 60 kvm. Der er det peis, og noen ganger ryker den inn. Jeg liker også å tenne stearinlys og parafinlamper når vi har gjester, så da kan vel enhver tenke seg hvordan taket ser ut etter 12 år. Har gjort noen spede forsøk på takvask, men for det første er det umåtelig slitsomt, dessuten blir det ikke fint. Det blir skjoldete og stygt – nesten så det var bedre med en jevnt grå farge. Min far har holdt på at jeg bør leie inn noen til å male taket, men det går da ikke an å male et så møkkete tak og forvente at det blir fint?
Så jeg har googla dampvaskere i smug, men ikke klart å finne så mye info. Har spurt meg litt fore hos folk som har greie på sånt, og i går slo vi til – tilbud på OBS. Og det funker faktisk bra. Både til taket (som nok trenger flere omganger likevel), til kjøkken, bad, do og faktisk også til flekker på møbler og trevegger. Anbefales!

image

Har bestilt masse tilbehør også – børster, kluter og desslike.

2 tanker om “Rengjøringsvidunder

  1. Jeg kjøpte en sånn dampvasker for mange år siden, men jeg ble aldri helt fortrolig med den. Foma var navnet på den. Kanskje jeg skal prøve den på nytt, den står lagret et eller annet sted i huset.
    Lykke til med nyervervelsen din:)

  2. Jeg er veldig fornøyd så langt. Den er mindre og lettere enn støvsugeren, og suveren til å fjerne fastsittende møkk på kinkige steder. Vindustilbehøret ble ikke jeg heller helt fortrolig med, men denne kommer nok til å bli fast brukt til rengjøring av kjøkken og bad spesielt. Det er noe med glovarm damp som føles svært hygienisk også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *