Blomkål- og brokkolisuppe

image
Nå tror vel folk at jeg har fått helt husmordilla, men jeg må bare blogge litt i dag og. Bildet er forsåvidt ikke særlig relevant, men suppa – den ble GOD. Det man kan si om bildet, er at dette er min 30 år gamle Le Creuset-panne, fra den tida alt skulle være brunt og oransj. Bruner små baconbiter til å dandere på suppa.
En passelig brokkoli, et blomkålhode. Tok noen småstilker til side, delte resten i store biter og kokte i 1,2 lgrønnsakbuljong til passe møre. Fyrte løs med mitt nye leketøy Bamix, tilsatte litt matfløte og ørlite salt. Hadde oppi de små pyntebukettene, og kokte noen få minutter til. Hadde akkurat lest en blogg som anbefalte revet ost i denne type suppe. Hadde ikke noe særlig interessant ost som egnet seg for riving, men slengte oppi ca 2 ss norzola. Det ble knallgodt. Anbefales! Gjerne noe godt brød til, det har ikke jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *