Chicken curry

image

image

Sånn helt etter fantasien. Og siden det ble ganske godt, er det greit å notere framgangsmåten. Begynte med en finhakket løk, to fedd hvitløk og to finhakkete røde chili som fikk frese litt i olje i panna. Tilsatte krydder: karri, tandori masala, gurkemeie, ingefær, spisskummen. Freste litt videre til det begynte å lukte godt. Kyllingfilet i små biter brunes i samme panne. Tilsatte deretter et par epler i terninger (fortsatt rester) og en paprika. Freste bare litt, helte deretter over rester fra en rømmeboks og en liten boks kokosmelk. 1 ss akasiehonning og litt presset sitronsaft. Kokte inn litt, ikke for mye så eplene og paprikaen blir vasne. Smakte, tilsatte mer krydder. Serverte med ris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *