Gulv – oppussingsprosjekt

image

image

image

image

image

image

 

Da vi flytta inn her i 1999, leide vi en kar til å slipe parketten du ser her på det nederste bildet. Snille svigerfar hjalp meg å lakkere – men nå begynte denne parketten å bli flekkvis ganske slitt, og vi har 11 meter korridor som det ikke ble gjort noe med den gangen. Så i dag har jeg slipt de stygge flekkene – først med grovt og deretter med medium slipepapir og lakka. Samme i korridoren – som nå har fått første lakkstrøk. I morgen tidlig tenker jeg å gå over både flekker og korridor med fint slipepapir og lakke på nytt – for til slutt å slipe hele stuegolvet med fint papir og lakke meg inn på soverommet. Forhåpentlig våkner jeg da på mandag til fin parkett over hele huset? Jeg var litt bekymret for at katta ville gå på det nylakkerte golvet.

Da vi lakka sist, hoppa nemlig katta til naboen inn gjennom vinduet og etterlot nylakkerte kattespor over hele parketten. Tuselatten er imidlertid glupere enn som så. Hun tripper fornemt utenom lakkflekkene på stua, og ser foraktelig på dem. Får håpe hun har vett til å holde seg unna hele stua i morgen natt.

2 tanker om “Gulv – oppussingsprosjekt

  1. En jobb det absolutt står respekt av! Og så blir det så fint også, bare katten ikke finner på noe tull. Bra du beskytter deg mot det farlige finstøvet! Gratulerer meg nytt gulv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *