Lettvint

image

image

Var på jakt etter Stangekylling, men fant ingen. Måtte nøye meg med kyllingfilet på tilbud. Og siden jeg har slipt og lakka så jeg ser mannen med ljåen, eller i det minste er forurenset av støv og løsemidler i helga, ble det ikke den helt store kokkeleringen i dag. Kyllingfiletene ble brunet i panna sammen med en hel hvitløk, delt i fedd og skrella – lagt i en form med tre halvdøde paprika i passende biter, en sitron og en lime i skiver. Salt, pepper og akasiehonning. Helte på litt fløte de siste ti minuttene og serverte med couscous. Det ble pent, men smakte ikke veldig spennende – litt mer hvitløk og interessant krydder hadde nok gjort susen her. Lettvinn måte å lage kylling (og sikkert andre typer kjøtt) – så jeg må eksperimentere mer med denne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *