Norrønafolket…

det vil fare. Evt. er dårlig til å planlegge. Eller kanskje det bare er meg. Knapt hjemkommet fra Bergen slo det meg at jeg har jo bestilt en haug med historiske stilkroser til avhenting i Århus. Når skal jeg få gjort det?
Neste helg er jeg i Nederland med jobben. Helga etter er jeg på cruise med mannfolket. Helga etter der er det 17.mai, og deretter er det så langt på sommeren at det er vanskelig å få barrotsplanter fra Danmark.
Med andre ord: Jeg må dra i morgen. Bra jeg la alle klærne direkte i vaskemaskinen da jeg kom hjem i går…
Når skal jeg få tid til å rake i hagen i år mon tro?
Man får ta det med humør
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8JFaPIUFl6Q&hl=en&fs=1]

0 tanker om “Norrønafolket…

  1. God tur til Århus! Soleklart at plenen må vike plass i tidsskjemaet (som er enda tettere enn mitt) for dine historiske stilkroser!
    Ang. raking – det blir grønt uansett. Jeg har prøvd, etter første plenklipp ser du knapt forskjell på rakt og urakt plen.

  2. Kjør gressklipperen over ved leilighet, blir så fin mulching til plenen, at. 😆
    God tur – send reisebrev!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *