På tur igjen…

Posted by ShoZu

I helgen har vi vært på tur i Nederland med hele staben. Her sitter vi og venter på trikken. Skal prøve å legge ut et litt mer utførlig reisereferat – vi hadde en fin tur. Men det får bli i løpet av de nærmeste dagene, akkurat nå har jeg verken tid eller ork. Men jeg har både filma og tatt masse bilder. Nå har jeg endelig sett Keukenhof.
Men – det er bare så vidt tid til å tømme bagasjen, vaske klær og pakke igjen – til helga drar mannfolket og jeg på cruise. Og i morgen skal jeg møte fastende på sykehuset klokka 07.30. Mao. formen blir antagelig for skral resten av uka til å plante roser. Når i huleste skal jeg få gjort det – enn si gjort hagen vårklar???

0 tanker om “På tur igjen…

  1. Den som reiser, planter ikke, hehe!
    Du får nok tid, skal du se. Og roser klarer seg forbausende lenge i kaldt vann, som du sikkert har erfart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *